Teltudlejning

Unik teltudlejning til dit event

Eksklusiv teltudlejning

Vi udlejer tipier, mastetelte og udstyr ud i hele landet og kommer med et professionelt team af opbyggere, der skaber rammerne til dit event.
Dyk ned i vores tipier, mastetelte, de tilhørende produkter samt vore priseksempler.

Teltudlejning til bryllup

Tipi udlejning

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om din næste store fest.

Mastetelte-6

Mastetelte udlejning

Vores majestætiske mastetelte er perfekte rammer til de største begivenheder i livet.

Teltudlejning til konfirmation

Produkter

Vi udlejer en lang række produkter som tilbehør til teltene – fra rensdyrskind til gasbålsteder.

Dronebilleder - low res (2 of 9)

Priseksempler

Vi har samlet et par typiske teltopsætninger og deres priser – dyk ned i det her.

Kontakt os nu

Der er rift om vores unikke tipier og mastetelte i højsæsonen – så planlægger du et event, så hiv endelig fat i os allerede nu.

Teltudlejning til bryllup - flot dækket bord

Bryllup

Lad vores unikke nordiske tipier og mastetelte danne rammen om den største dag i dit liv.

Teltudlejning til mærkedage - dekorationsring

Mærkedage

Rammer du snart et skarpt hjørne – eller måske et jubilæum på arbejdet?

Teltudlejning til konfirmation

Konfirmation

Søger I noget anderledes til jeres barns konfirmation? 

mastetelte, mastetelt, mastetelt 10 x 22 meter

Firmafest

Lad dit næste firmaevent være et af dem, der skaber minder i virksomheden.

Stratus Tipi - Store Tipier til Festivaler

Festival

Mangler i den perfekte agora på til de besøgende på jeres festival?

Nimbus Tipi - Teltudlejning til institutioner

Institutioner

Udendørs rammer til arrangementer og læring for alle aldre. 

Teltudlejning i særklasse: Unikke luksustelte til festen

Nordic Tipi er din førende partner inden for eksklusiv teltudlejning. Vi er specialiseret i at levere unikke og mindeværdige oplevelser for både private og erhvervslivet. Med fokus på tipier og mastetelte, inventar til fester samt et bredt udvalg af events, stræber vi efter at skabe ekstraordinære rammer, der vil gøre dit event uforglemmeligt.

Vi står klar til at opfylde dine teltbehov, uanset om det er til private fejringer eller erhvervsbegivenheder. Vores tipier og mastetelte er unikke og i høj efterspørgsel i højsæsonen, så det er en god idé at kontakte os i god tid for at sikre, at du får det perfekte telt til dit arrangement. Vi tilbyder tipier og mastetelte i forskellige størrelser og designs, der passer til enhver lejlighed.

Priseksempler og Produkter

Dyk ned i vores imponerende udvalg af tipier, mastetelte og tilhørende produkter. Vi tilbyder ikke kun teltudlejning, men også alt nødvendigt inventar for at gøre din fest eller begivenhed komplet. Fra møbler og belysning til gulve og varmeenheder – vi har alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte atmosfære. Vores priseksempler er gennemsigtige, og vi stræber altid efter at imødekomme dine behov inden for dit budget.

Udlejning af Inventar til Fester

Udlejning af inventar til fester er en essentiel del af Nordic Tipis omfattende service, der strækker sig ud over bare teltudlejning. Vi bestræber os på at gøre din begivenhed endnu mere mindeværdig ved at tilbyde et omfattende udvalg af produkter til festen, der kan tilpasses efter dine præferencer og begivenhedens tema.

Vores sortiment af møbler spænder bredt, fra elegante borde og stole til komfortable loungemøbler, der kan give din begivenhed den ønskede atmosfære. Vores dedikerede team står til rådighed for at guide dig gennem valget af møbler og hjælpe med at skabe den perfekte indretning, der passer til din begivenheds karakter – om det så er det alternative bryllup, en havefest med festivaltema eller noget helt tredje. Vi forstår, at detaljerne er afgørende, og derfor tilbyder vi også et imponerende udvalg af dekorationer, der kan tilføje et strejf af elegance og stil til enhver begivenhed.

Nordic Tipis festudstyr går ud over det almindelige, da vi stræber efter at tilbyde unikke og karakterfulde elementer, der skiller sig ud. Uanset om det er belysning, tekstiler eller andre dekorative elementer, kan vores team hjælpe med at skabe en sammenhængende og imponerende atmosfære. Vi forstår, at hvert arrangement er unikt, og vores mål er at sikre, at dit valg af inventar afspejler netop din begivenheds unikke karakter.

Teltudlejning til alle slags fester

Uanset om du planlægger en privat fest, en imponerende firmafest eller en spektakulær festival, er Nordic Tipi din pålidelige partner til at levere det ideelle telt og udstyr, der gør dit event til en sand succes. Vi har omfattende erfaring med at imødekomme forskellige B2B-sammenhænge, herunder firmafester og receptioner, og vores ekspertise strækker sig til begivenheder af enhver størrelse og kompleksitet.

Vores dedikerede og erfarne team af opbyggere står klar til at tage sig af næsten alle aspekter af din begivenhed. Uanset om det er en intim sammenkomst eller en storstilet festival, arbejder vi hånd-i-hånd med dig for at skabe de perfekte rammer, der vil imponere dine gæster. Vi forstår vigtigheden af at tilpasse vores teltløsninger efter dine unikke behov og sikre, at hvert element bidrager til den overordnede succes for begivenheden.

Vores imponerende udvalg af tipier og festtelte, kombineret med vores omfattende inventar af festudstyr, gør os i stand til at skabe en skræddersyet løsning, der passer præcis til din begivenhed. Vi tager os af alt, lige fra valg af teltstørrelse og design til detaljerne i inventaret, så du kan fokusere på at nyde din begivenhed uden bekymringer.

Vælg Nordic Tipi for Unikke Oplevelser

At skabe en ekstraordinær begivenhed kræver en ekstraordinær ramme, og det er netop, hvad Nordic Tipi er specialiseret i. Vores mission er at levere omgivelser, der ikke blot udgør rammen om begivenheden, men også skaber varige minder for livet. Vores imponerende tipier og mastetelte er omhyggeligt designet for at imponere, og vores engagerede team går langt for at sikre, at hvert aspekt af dit arrangement bliver en succes – fra det indledende planlægningsmøde til den sidste gæst har forladt begivenheden.

Uanset om du planlægger et bryllup, jubilæum, konfirmation, firmafest, reception, festival eller en anden speciel begivenhed, er Nordic Tipi det naturlige valg for at skabe en unik atmosfære. Vi opfordrer dig til at kontakte os allerede i dag for at sikre, at dine begivenhedsrammer er præcis, som du ønsker det. Vores teltudlejning og eventudstyr er tilgængeligt i hele landet, og vores team er ivrigt klar til at gøre din næste begivenhed mindeværdig og spektakulær.