Festival

Eksklusiv teltudlejning til festivaler

Skab unikke rammer for dine gæster

Nordic Tipi din go-to leverandør af eksklusive telte til festival og andre store arrangementer. Giv jeres gæster noget at tale om med vores karakteristiske tipier, der garanterer en anderledes festivaloplevelse. Tipierne kan både fungere som agoraer på campingområderne, som eksklusiv sit-down restaurant eller måske som udendørs scene til de mere intime koncerter på din festival. Vores telte er designet til at være stilrene og iøjnefaldende, men er også blevet skabt med funktionalitet som mindset, idet at de er rummelige samt modstår selv det dårligste vejr. 

Nøgen Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Teltudlejning til bryllup
Stratus Tipi - Store Tipier til Festivaler
Nordic Tipi - produkter (7 of 8)
Åben Stratus Tipi med lyskæder og lysskilt om natten
Bryllupsmessebilleder - redigeret (22 of 24)
Indendørs hygge i Stratus Tipi - Stor tipi til voksne til udlejning
Åben Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Udlejning af tipi - Nordic Tipi nøgen tipi koncepttegning

Skil dig ud fra mængden

Vores nordiske tipier er helt unikke. Med lyskæder der følger de håndskårede bjælker fra top til bund, det hårdføre kanvas og den nordiske æstetik, adskiller tipien sig på alle måder det traditionelle hvide markisetelt.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi dobbelt tipi koncepttegning

Skræddersyet til dine behov

Når først vi folder os ud, er mulighederne uendelige. Tipien kan sammensættes på et hav af måder - med åbne eller lukkede sider, flere tipier sat sammen, i skoven, på marken... kun fantasien sætter grænser.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi koncepttegning

Kun det allerbedste

Vi eksisterer for at skabe magiske minder for de helt særlige begivenheder i livet. Det kræver en vis grad af kvalitet - og hos Nordic Tipi leverer vi kun det allerbedste til vores kunder

Kontakt os nu

Der er rift om vores unikke tipier i højsæsonen – så planlægger du et event, så hiv endelig fat i os allerede nu.

2 stk. Stratus Tipi ved vandet

Tipi udlejning

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om din næste store fest.

Teltudlejning til konfirmation

Produkter

Vi udlejer en lang række produkter som tilbehør til teltene – fra rensdyrskind til gasbålsteder.

Dronebilleder - low res (2 of 9)

Priseksempler

Vi har samlet et par typiske tipiopsætninger og deres priser – dyk ned i det her.

Event og festival udlejning fra Nordic Tipi

Nordic Tipi er din foretrukne partner, når det handler om eksklusiv telt- og udstyrsudlejning til events og festivaler. Vores imponerende event telte skaber den perfekte ramme om restauranter, barer eller samlingsområder på festivalen, og vi leverer også alt det nødvendige event inventar, herunder møbler, borde, bænke, lyskæder og meget mere. Lad os tage et dybere dyk ned i, hvordan Nordic Tipi kan gøre jeres næste event eller festival til noget helt særligt.

Elegante event telte: Kombinér funktion og æstetik

Vores event telte er ikke blot praktiske, men også visuelt imponerende. Den nordiske tipiform skaber et unikt og indbydende rum, der skiller sig ud fra traditionelle løsninger. Teltene er designet med fuld fleksibilitet, hvilket gør dem velegnede til forskellige formål, såsom restauranter, barer eller samlingsområder. Man kan desuden sætte flere tipier sammen og på den måde skabe oplevelsesrum for endnu flere mennesker på én gang – tipierne kan også åbnes 100% op, så alle sider er løftede, så de fungerer som overdække, hvilket er populært til samlingssteder på festivalerne.

Nordic Tipi-teltene tilføjer en unik atmosfære og hygge til festivalen. Den varme og indbydende indretning skaber en mindeværdig oplevelse for gæsterne og skiller sig ud som et særligt mødepunkt på festivalpladsen.

Udlejning af inventar og udstyr til festivalen

Udover teltene tilbyder vi en bred vifte af stilfulde møbler til at skabe den ønskede atmosfære. Vores udvalg af borde, bænke og loungemøbler er nøje udvalgt for at matche det nordiske design og sikre, at din festivaloplevelse er i særklasse. Modsat mange af vores konkurrenter, der kun udlejer plastikmøbler og engangs-udstyr, så udlejer vi kun massive træmøbler og specielt udvalgt eventudstyr. Tag et kig på vores produktsortiment og få en idé om hvordan vi kan indrette jeres festival. 

Lyskæder spiller en vigtig rolle i at skabe stemning og atmosfære. Vores udvalg af lyskæder og dekorative elementer tilføjer et ekstra lag af charme til jeres festivalområde, både dag og nat.

Foretrukken teltpartner blandt flere festivaler

Vi er så heldige, at den ene medejer af Nordic Tipi, Michael, har været fastansat ved en af Danmarks største festivaler. Derfor havde vi en meget naturlig indgang til festival- og eventmarkedet, hvilket hurtigt viste sig i Nordic Tipis første leveår, hvor vi blev booket ind til flere af Danmarks store festivaler, events og byfester rundt omkring i landet. Med vores ekspertise inden for den unikke og helt eksklusive eventudlejning har Nordic Tipi været en pålidelig partner for talrige begivenheder og festivaler. Vi forstår behovene i branchen og tilpasser vores løsninger for at skabe unikke og uforglemmelige oplevelser. I vores tidsalder kalder folk på det unikke – og derfor skal festivalerne også kunne skille sig ud. Uanset om det er et stort musikarrangement eller en intim madfestival, tilpasser vi vores telt- og inventarløsninger så det passer ind i jeres setting. 

Sådan lejer du fra Nordic Tipi

  1. Kontakt os: Ring til  os på +45 72 10 85 14. Vi guider dig gennem processen og svarer på alle dine spørgsmål.

  2. Planlægning og rådgivning: Vores eksperter er her for at hjælpe med at skabe det perfekte setup. Derfor tilbyder vi løbende rådgivning op til dit arrangement om hvordan vi skaber den bedste oplevelse med vores telte.

  3. Levering og opsætning: Nordic Tipi håndterer levering, opsætning og nedtagning af alt udstyr. Du kan stole på, at vi sørger for alle detaljer, så du kan fokusere på at skabe en uforglemmelig festivaloplevelse.

Kontakt Nordic Tipi for unikke festival- og eventoplevelser

Lad Nordic Tipi være din partner til at skabe enestående festival- og eventoplevelser. Kontakt os i dag for at diskutere dine behov og få skræddersyede løsninger, der løfter dit arrangement til nye højder. Hos Nordic Tipi er vores mål at gøre hvert event til noget helt særligt, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig om dit næste projekt.