Studentergilde

Eksklusiv teltudlejning til studentergilder

Stilrene og funktionelle - det bedste fra begge verdener

Et studentergilde er en af de helt store fejringer, og bør som følge stå ud fra resten. Med et eksklusivt telt fra Nordic Tipi sikrer I jer et studentergilde med unikkeog anderledes rammer, som jeres gæster med garanti vil huske. Om festen skal være til 20, 40 eller 100 gæster, så kan vores nordiske tipier skabe de helt rigtige rammer til festen. 

Har du ikke plads til vores tipier hjemme i haven, har vi lavet en lille liste over lokationer og venues rundt omkring i det danske land, hvor tipierne kan sættes op.

Nøgen Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Teltudlejning til bryllup
Teltudlejning til konfirmation
Teltudlejning til bryllup
Tipi udlejning - Dobbelt Stratus Tipi
Teltudlejning til mærkedage - dekorationsring
Nordic Tipi - Stratus 72 linked (4 of 31)
Åben Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Udlejning af tipi - Nordic Tipi nøgen tipi koncepttegning

Skil dig ud fra mængden

Vores nordiske tipier er helt unikke. Med lyskæder der følger de håndskårede bjælker fra top til bund, det hårdføre kanvas og den nordiske æstetik, adskiller tipien sig på alle måder det traditionelle hvide markisetelt.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi dobbelt tipi koncepttegning

Skræddersyet til dine behov

Når først vi folder os ud, er mulighederne uendelige. Tipien kan sammensættes på et hav af måder - med åbne eller lukkede sider, flere tipier sat sammen, i skoven, på marken... kun fantasien sætter grænser.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi koncepttegning

Kun det allerbedste

Vi eksisterer for at skabe magiske minder for de helt særlige begivenheder i livet. Det kræver en vis grad af kvalitet - og hos Nordic Tipi leverer vi kun det allerbedste til vores kunder

Kontakt os nu

Der er rift om vores unikke tipier i højsæsonen – så planlægger du et event, så hiv endelig fat i os allerede nu.

2 stk. Stratus Tipi ved vandet

Tipi udlejning

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om din næste store fest.

Teltudlejning til konfirmation

Produkter

Vi udlejer en lang række produkter som tilbehør til teltene – fra rensdyrskind til gasbålsteder.

Dronebilleder - low res (2 of 9)

Priseksempler

Vi har samlet et par typiske tipiopsætninger og deres priser – dyk ned i det her.

Studentergilde i Telt: En Unik Oplevelse

At afslutte studietiden er en milepæl, der fortjener en uforglemmelig fejring. Jeg husker selv afslutningen af min studentertid som noget af det mest fantastiske, jeg har oplevet i mit liv.
Nordic Tipi tilbyder eksklusiv teltudlejning, der bringer en unik og magisk atmosfære til dit studentergilde. Du har sikkert masser af spørgsmål til planlægningen: For hvad gør man med invitationer, studentergilde aktiviteter, pynt, borddækning og planlægning? Lad os guide dig til at skabe det perfekte studentergilde, der vil blive husket for evigt.

Studentergilde i et traditionelt lokale er ikke altid den mest inspirerende løsning. Forestil dig i stedet et studentergilde i et nordisk tipi-telt, hvor det cirkulære rum og den åbne himmel skaber mere end bare de fysiske rammer for festen; det skaber en oplevelse, som alle dine gæster husker. Vores nordiske tipier er håndlavet af eksklusive materialer og kan rumme både små og store grupper på alt fra 30 til flere hundrede gæster, hvilket gør dem ideelle til studentergilder. Giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse og lad os sammen skabe studentergildet i telt, der skiller sig ud fra mængden.

Planlægning af studentergilde: Gør det enkelt og unikt

En veldisponeret planlægning er nøglen til et vellykket studentergilde. Nordic Tipi er dedikeret til at gøre planlægningen enkel og elegant. Vores erfarne team vil samarbejde med dig for at skræddersy teltløsningen, rådgive om dekoration og hjælpe med logistikken. Ønsker du tips, tricks og råd til planlægningen af den perfekte fest, så kig lige over på vores blog – her har vi samlet guides til planlægning af alle slags fester, så du kan få nyde dit studentergilde uden bekymringer.

Studentergilde invitationer: Gør det personligt

Indbyd dine gæster til det særlige studentergilde med personlige invitationer. Okay, ærligt – det var måske heller ikke her, jeg selv havde lyst til at bruge tiden, da jeg skulle holde studentergilde – det kan måske virke som et lidt kedsommeligt stykke arbejde, men jeg lover dig: Hvis du gør noget ud af dine indbydelser til studentergildet, så kommer folk også bare til at se endnu mere frem til det. Inkluder vigtige oplysninger som tid, sted og dresscode, og lad invitationerne afspejle din personlige stil: Skal folk til afslappet havefest, studentergilde med festival-tema eller en stilet og elegant fest? En kreativ og unik invitation vil give et glimt af den fantastiske oplevelse, dine gæster kan forvente under studentergildet.

Aktiviteter til studentergilde: Underholdning for alle

Skab en livlig og festlig atmosfære ved at planlægge forskellige aktiviteter til studentergildet. Overvej sjove indslag som fotoautomater, musikalske indslag fra medstuderende eller en åben mikrofon, hvor alle kan dele gode minder. En ølbowling-turnering er aldrig helt off. Aktiviteter bidrager til at skabe et levende og mindeværdigt studentergilde, der går ud over blot at spise og drikke. Lejer du et telt ved Nordic Tipi, kan du dog skrue en smule mere ned for planlægningen af aktiviteter – selve oplevelsen ved at sidde i vores kæmpetipier er i sig selv en aktivitet, som gæsterne vil elske at tage billeder af og snakke om i årevis fremover. 

Studentergilde pynt: Skab atmosfære, dine gæster ikke glemmer

Pynt er afgørende for at skabe den rette stemning til et studentergilde. Nordic Tipi tilbyder ikke kun teltudlejning, men også eksklusiv studentergilde pynt, der passer perfekt til nordiske tipier. Brug blomsterdekorationer, lyskæder og farverige tekstiler til at skabe en festlig atmosfære. Det kan både være vimpler, klassiske lyskæder til at lave en lyskædeallé eller en diskokugle i toppen af vores telte. Skab et visuelt indtryk, der supplerer det naturlige og elegante teltmiljø.

Borddækning til studentergilde: Det afgørende touch

Borddækning spiller en central rolle i at skabe en elegant atmosfære til studentergildet. Vores nordiske tipier tilbyder en unik og storslået kulisse, der fortjener en særlig borddækning. Brug elegante tallerkener, bestik og glas, og kombiner det med smukke blomsterdekorationer og stearinlys for at skabe en intim og luksuriøs atmosfære.

Skab uforglemmelige øjeblikke med eksklusiv teltudlejning til studentergilde hos Nordic Tipi. Kontakt os i dag for at starte planlægningen af din studentergildeoplevelse ud over det sædvanlige.