Ofte stillede spørgsmål: FAQ

Find svaret her

Spørgsmål og svar

Med et unikt koncept følger der selvfølgelig spørgsmål. Men bare rolig, du kan roligt finde alle svarene hos os.
På denne side har vi samlet de mest typiske spørgsmål og svar.
Er der noget, som du gerne vil vide mere om eller som ikke fremgår her? Ret dine spørgsmål til vores mail på info@nordictipi.dk eller gennem telefon +45 30 56 58 52.

Det gør vi i hvert fald. 

Vi er placeret i Danmarks ældste by, Ribe – lige på kanten til det smukke, gamle Vadehav. Men vores tipier kører vi altid ud med i hele landet. Der er dog ret stor forskel på transport-prisen alt efter om du skal have tipierne sat op til din fest 30 minutter fra Ribe eller på Bornholm. 

Vi tager 8,75 kr. pr. km. inkl. moms samt 150 kr. pr. mandetime efter første times kørsel fra Ribe – den første time er altid gratis. 
Dertil kommer udgifter til eventuel bro, færge m.v.
Husk at vi altid skal køre minimum 4 gange i forbindelse med en tipiudlejning: 

Tur 1: Ud til lokation og sætte op
Tur 2: Hjem fra lokation
Tur 3: Ud til lokation og pille ned
Tur 4: Hjem fra lokation

Det kan du tro. Vi har faktisk samlet en hel liste over forskellige lokationer og venues, hvor tipierne kan sættes op. Se listen her.

Kort sagt: Vores telte holder til al slags vejr! 

Tentipi-telte består af materialer af høj kvalitet, som først og fremmest er komplet vandtæt. Teltenes sider kan slås ned, så vand ikke kan komme ind fra siden – og er mange bange for at det vil tage noget af pladsen, kan man med fordel bruge vores vægudvidelsespaneler, Wallflex, så man kan slå teltenes sider op, men stadig lukke af for regn og kulde. 

Vores Stratus-tipier har en diameter på 10,3 meter med lukkede sider – og 13 meter med siderne slået op. Ved opsætning er der dog behov en ekstra halv til en hel meter. 

Hvis flere telte skal forbindes, er der et hav af muligheder for størrelserne, da man både kan slå nogle sider op og lade nogle blive ned – kontakt os da endelig, eller kigger på plantegningerne i vores priseksempler og få en idé om størrelsen.

Vi står selvfølgelig for både opsætning og nedtagning af tipien – I får ingen sved på panden. Opsætningen foregår  typisk 1-2 dage før arrangementet og tages ned tidligst én dag efter arrangementet.

Prisen for personale til opsætning og nedtagning er inkluderet i alle vores priser og pakkeløsninger.

Vi anbefaler altid at man finder en privat lokation eller venue til at stille tipien op på. Vi guider til en række oplagte steder her. Der findes mange private skov- og strandarealer, der også kan fungere, her er det bare at tage fat på ejeren og lave en forespørgsel. Der findes nogle offentlige placeringer, der tillader private fester, men det kræver tilladelse fra kommunen e.l.

Hvis det ønskes, lægger vi modulgulv i teltene – og der må hjertens gerne danses på det. På en god sommerdag kan man også sagtens nøjes med det naturlige græsunderlag. Vi kan også levere gulvtæpper i naturfarve.

Jamen helt overordnet set, så er det et spørgsmål om kvalitet. Vi stræber efter at være et eksklusivt luksusbrand – og det kan kun lade sig gøre, hvis vi leverer luksustelte, luksusprodukter – og luksus service! 

Vores event telte er unikke, svenskproducerede og håndlavede alle sammen. Næsten alt vores inventar er enten hjemmelavet eller produceret med kærlig hånd af vores svenske kolleger hos Tentipi.

Nordic Tipis eventtelte adskiller sig markant fra andre på markedet ved deres unikke nordiske tipiform. Denne specielle konstruktion tilføjer en særlig atmosfære og æstetik til begivenheder, der gør dem mindeværdige. Vores teltudlejningsservice fokuserer også på skræddersyede løsninger og fleksibilitet, hvilket betyder, at vi kan tilpasse teltet præcist efter dine behov og ønsker. Vi stræber efter at levere mere end blot et telt; vi skaber en unik oplevelse, der imponerer gæster og skaber en uforglemmelig begivenhed.

Vores erfarne team hjælper dig gerne med at vurdere din begivenheds behov og anbefale den optimale teltstørrelse. Vi tager højde for antallet af gæster, arrangementets type og den ønskede atmosfære.

Tentipi-teltene er inspireret af Samernes telte – og er derfor også lavet til at kunne holde til det meste slags vejr. Helt specifikt er de testet i brug ved helt ned til minus -38 grader.

Hvis der er udsigt til koldt vejr, så anbefaler vi brug af vores varmekanoner, som giver en behagelig temperatur for alle gæster fordelt i hele tipien. Kanonen kan sættes op samtidigt med tipien, og bliver forbundet til 230V strøm, samt bliver tanket med diesel. Levering af brændstof aftales efter behov.

Som udgangspunkt forsøger vi at holde os til det, vi er rigtig gode til hos Nordic Tipi – nemlig at levere unikke højkvalitets telte til dit arrangement. Med det sagt, så har vi selvfølgelig også sørget for de grundlæggende elementer til festen i form af borde, stole, bar m.m. Klik her og se den fulde liste over hvilke produkter, vi kan levere til dit arrangement.

Nogle ting overlader vi dog til andre, der har specialiseret sig inden for deres felt – fx dekoration, service, duge m.m. Se vores anbefalede leverandører her.

Nej, men vi ved lige præcis hvem, I skal bruge! Tag et kig på vores samarbejdspartnere her eller giv os et kald. 

I skal selvfølgelig finde den mad, der passer lige præcis til jeres fest. Men når I nu har et ønske om at leje en af vores tipier, så kan I jo overveje at gøre maden til en anderledes oplevelsen også. For eksempel ved at udfordre det traditionelle sid-ned-måltid med en omgang professionelt lavet bålmad fra vores venner i Volkerts Fylke eller lignende.

Vi har dog en bar, som vi gerne sætter op til jer – dog uden indhold. Den kan I læse mere om under produkter.

Vi tager 40% af betalingen ved bestilling af teltene, som skal betales inden 10 hverdage. De resterende 60% skal betales 5 dage inden første opsætningsdag. 

Alle andre vilkår vedr. betaling (og alt andet i øvrigt) kan I finde i vores lejebetingelser.

Vi lejer ikke fx toiletter eller beboelsesvogne ud – men vi kan stensikkert hjælpe jer med at finde den rigtige lokation med toiletter eller en leverandør af mobile toiletter. Hos Nordic Tipi fokuserer vi på vores kerneopgave og lader andre om at gøre det, de er gode til. 

Så længe vi har ledige telte på de datoer du skal bruge, kan du som udgangspunkt booke helt op til arrangementet. Men vores tipier er populære – og vil du være helt sikker på at have styr på rammerne til den store fest, så er det tit en god idé at være ude i et halvt til et helt år før den store dag. 

Vi vil forsøge at afholde en række popup-arrangementer i løbet af året, hvor I kan se og mærke teltene og vores produkter. Hold øje på vores sociale medier! 

Som udgangspunkt gælder et tilbud fra Nordic Tipi i fire dage fra man har modtaget det. Hvis I har brug for længere betænkningstid, så er det helt fint – men giv gerne lige lyd omkring det, så vi ved, hvor vi har jer.

Grunden til, at vi har den forholdsvis korte deadline er, at mange af de populære datoer til fester og events ofte ligger lige oven i hinanden. Derfor har mange af vores kunder også følere ude ved mange forskellige leverandører på én gang. Derfor er vi nødt til at være lidt strikse med vores tilbud, så vi ikke risikerer at ryge bagerst i køen. 

Tak fordi du kiggede med på vores FAQ-side. 

Vi håber, at du har fundet alle de svar, du søgte, selvom der med garanti har været lidt meget information at forholde sig til.

Hvis du stadig har spørgsmål eller behøver yderligere assistance, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe. Vi stræber efter at gøre din begivenhed mindeværdig, og vi ser frem til at samarbejde med dig om at opfylde dine unikke behov. Skab uforglemmelige øjeblikke med Nordic Tipi – din partner i eksklusiv teltudlejning.

Kontakt os nu

Der er rift om vores unikke tipier i højsæsonen. Planlægger du et event, så hiv endelig fat i os allerede nu.

Flot borddekoration i tipi til bryllup

Bryllup

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om den største dag i dit liv.

Tipi udlejning - 3 stk. Stratus tipier m. Wallflex front

Mærkedage

Rammer du snart et skarpt hjørne – eller måske et jubilæum på arbejdet?

Nordic Tipi - Nimbus 16 (4 of 7)

Konfirmation

Søger I noget anderledes til jeres barns konfirmation? 

Teltudlejning til firmaer

Firmaevent

Lad dit næste firmaevent være et af dem, der skaber minder i virksomheden.

Stratus Tipi - Store Tipier til Festivaler

Festival

Mangler i den perfekte agora på til de besøgende på jeres festival?

Nimbus Tipi - Teltudlejning til institutioner

Institutioner

Udendørs rammer til arrangementer og læring for alle aldre. 

Nordic Tipi - Stratus 72 linked (23 of 31)

Tipi udlejning

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om din næste store fest.

Nordic Tipi - Stratus 72 - Wallflex Midfill (8 of 10)

Produkter

Vi udlejer en lang række produkter som tilbehør til teltene – fra rensdyrskind til gasbålsteder.

Bryllup i telt. Udendørs bryllupsfest med 3 stk. tipier fra Nordic Tipi

Priseksempler

Vi har samlet et par typiske tipiopsætninger og deres priser – dyk ned i det her.