Tipi udlejning

Eksklusiv nordisk tipi udlejning til privat og erhverv

Tipi udlejning ved Nordic Tipi

De helt specielle kendetegn ved de nordiske tipier, har gjort dem populære blandt både professionelle eventarrangører og private; Atmosfæren, fleksibiliteten og rummeligheden skiller tipierne ud fra de traditionelle, hvide markisetelte. Dyk ned i vores univers og lær mere om de nordiske tipier. Vores tipi udlejning er til både privat og erhverv.

Tipi telt udlejning. Stratus Tipi med 1 stk. Wallflex

Stratus Tipi

Hjørnestenen i vores samling af nordiske tipier: Stratus tipien. Dens fleksibilitet gør den til stjerne til alle events: Brug den med alle sider slået op, brug den med siderne nede eller slå 2, 3, 4 eller 20 tipier sammen og lav events for hundredevis af mennesker.

Nordic Tipi - Nimbus 16 (3 of 7)

Nimbus Tipi

Selvom Nimbus-tipien er den mindste i vores sortiment, er den enormt populær – især som et tilkøb til vores opsætninger med større tipier ved siden af. Her fungerer den perfekt som et lounge-område, en sattelit-bar eller måske en lille udendørs scene.

Find svaret her

Spørgsmål og svar

Med et unikt koncept følger der selvfølgelig spørgsmål. Men bare rolig, du kan roligt finde alle svarene hos os.
På denne side har vi samlet de mest typiske spørgsmål og svar.
Er der noget, som du gerne vil vide mere om eller som ikke fremgår her? Ret dine spørgsmål til vores mail på info@nordictipi.dk eller gennem telefon +45 30 56 58 52.

Det gør vi i hvert fald. 

Vi er placeret i Danmarks ældste by, Ribe – lige på kanten til det smukkeste, gamle Vadehav. Men vores tipier kører vi altid ud med i hele landet. Der er dog ret stor forskel på transport-prisen alt efter om du skal have tipierne sat op til din fest 30 minutter fra Ribe eller på Bornholm. 

Vi tager 8,75 kr. pr. km. inkl. moms samt 150 kr. pr. mandetime efter første times kørsel fra Ribe – den første time er altid gratis. 
Dertil kommer udgifter til eventuel bro, færge m.v.
Husk at vi altid skal køre minimum 4 gange i forbindelse med en tipiudlejning: 

Tur 1: Ud til lokation og sætte op
Tur 2: Hjem fra lokation
Tur 3: Ud til lokation og pille ned
Tur 4: Hjem fra lokation

Det kan du tro. Vi har faktisk samlet en hel liste over forskellige lokationer og venues, hvor tipierne kan sættes op. Se listen her.

Kort sagt: Vores telte holder til al slags vejr! 

Tentipi-telte består af materialer af høj kvalitet, som først og fremmest er komplet vandtæt. Teltenes sider kan slås ned, så vand ikke kan komme ind fra siden – og er mange bange for at det vil tage noget af pladsen, kan man med fordel bruge vores vægudvidelsespaneler, Wallflex, så man kan slå teltenes sider op, men stadig lukke af for regn og kulde. 

Vores Stratus-tipier har en diameter på 10,3 meter med lukkede sider – og 13 meter med siderne slået op. Ved opsætning er der dog behov en ekstra halv til en hel meter. 

Hvis flere telte skal forbindes, er der et hav af muligheder for størrelserne, da man både kan slå nogle sider op og lade nogle blive ned – kontakt os da endelig, eller kigger på plantegningerne i vores priseksempler og få en idé om størrelsen.

Vi står selvfølgelig for både opsætning og nedtagning af tipien – I får ingen sved på panden. Opsætningen foregår  typisk 1-2 dage før arrangementet og tages ned tidligst én dag efter arrangementet.

Prisen for personale til opsætning og nedtagning er inkluderet i alle vores priser og pakkeløsninger.

Vi anbefaler altid at man finder en privat lokation eller venue til at stille tipien op på. Vi guider til en række oplagte steder her. Der findes mange private skov- og strandarealer, der også kan fungere, her er det bare at tage fat på ejeren og lave en forespørgsel. Der findes nogle offentlige placeringer, der tillader private fester, men det kræver tilladelse fra kommunen e.l.

Hvis det ønskes, lægger vi modulgulv i teltene – og der må hjertens gerne danses på det. På en god sommerdag kan man også sagtens nøjes med det naturlige græsunderlag. Vi kan også levere gulvtæpper i naturfarve.

Tentipi-teltene er inspireret af Samernes telte – og er derfor også lavet til at kunne holde til det meste slags vejr. Helt specifikt er de testet i brug ved helt ned til minus -38 grader.

Hvis der er udsigt til koldt vejr, så anbefaler vi brug af vores varmekanoner, som giver en behagelig temperatur for alle gæster fordelt i hele tipien. Kanonen kan sættes op samtidigt med tipien, og bliver forbundet til 230V strøm, samt bliver tanket med diesel. Levering af brændstof aftales efter behov.

Som udgangspunkt forsøger vi at holde os til det, vi er rigtig gode til hos Nordic Tipi – nemlig at levere unikke højkvalitets telte til dit arrangement. Med det sagt, så har vi selvfølgelig også sørget for de grundlæggende elementer til festen i form af borde, stole, bar m.m. Klik her og se den fulde liste over hvilke produkter, vi kan levere til dit arrangement.

Nogle ting overlader vi dog til andre, der har specialiseret sig inden for deres felt – fx dekoration, service, duge m.m. Se vores anbefalede leverandører her.

Nej, men vi ved lige præcis hvem, I skal bruge! Tag et kig på vores samarbejdspartnere her eller giv os et kald. 

Vi har dog en bar, som vi gerne sætter op til jer – dog uden indhold. Den kan I læse mere om under produkter.

Vi tager 40% af betalingen ved bestilling af teltene, som skal betales inden 10 hverdage. De resterende 60% skal betales 5 dage inden første opsætningsdag. 

Vi lejer ikke fx toiletter eller beboelsesvogne ud – men vi kan stensikkert hjælpe jer med at finde den rigtige lokation med toiletter eller en leverandør af mobile toiletter. Hos Nordic Tipi fokuserer vi på vores kerneopgave og lader andre om at gøre det, de er gode til. 

Så længe vi har ledige telte på de datoer du skal bruge, kan du som udgangspunkt booke helt op til arrangementet. Men vores tipier er populære – og vil du være helt sikker på at have styr på rammerne til den store fest, så er det tit en god idé at være ude i et halvt til et helt år før den store dag. 

Vi vil forsøge at afholde en række popup-arrangementer i løbet af året, hvor I kan se og mærke teltene og vores produkter. Hold øje på vores sociale medier! 

Kontakt os nu

Der er rift om vores unikke tipier i højsæsonen – så planlægger du et event, så hiv endelig fat i os allerede nu.

Teltudlejning til bryllup - flot dækket bord

Bryllup

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om den største dag i dit liv.

Teltudlejning til mærkedage - dekorationsring

Mærkedage

Rammer du snart et skarpt hjørne – eller måske et jubilæum på arbejdet?

Teltudlejning til konfirmation

Konfirmation

Søger I noget anderledes til jeres barns konfirmation? 

Teltudlejning til firmaer

Firmafest

Lad dit næste firmaevent være et af dem, der skaber minder i virksomheden.

Stratus Tipi - Store Tipier til Festivaler

Festival

Mangler i den perfekte agora på til de besøgende på jeres festival?

Nimbus Tipi - Teltudlejning til institutioner

Institutioner

Udendørs rammer til arrangementer og læring for alle aldre. 

Skab magiske øjeblikke med vores tipi udlejning

Skab unikke oplevelser. Vores kvalitetstelte sætter rammerne for den perfekte dag og aften.

Tipi telt udlejning til din næste fest

Nordic Tipi tilbyder tipi udlejning til både private og virksomheder. Vores autentiske nordiske tipi telte til udlejning giver dig mulighed for at skabe uforglemmelige arrangementer med et strejf af elegance og naturlig skønhed. Dine gæster vil aldrig glemme den fest, som blev holdt i naturskønne omgivelser i et nordisk tipi telt.

Lej tipi telt til enhver lejlighed

Et nordisk tipi telt er den perfekte kulisse til enhver anledning. Uanset om du planlægger en eksklusiv firmafest, et romantisk bryllup, en helt særlig fødselsdagsfejring eller noget andet, så er vores luksuriøse telte med til at skabe de helt perfekte rammer for en uforglemmelig dag.

Vores nordiske tipi telte er af højeste kvalitet og er designet til at imponere dine gæster og skabe en helt unik atmosfære.

Vi har skræddersyede og unikke løsninger, så du kan skabe de helt perfekte rammer for din fest. Med vores store udvalg af tipi telte kan du tilpasse det til dine præferencer og behov. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rette tipi telt.

Lej en tipi og skab magiske omgivelser

Drømmer du om at skabe magiske øjeblikke, hvor naturen er i centrum? Vores tipi teltudlejning giver dig mulighed for at bringe naturen ind i din begivenhed og skabe uforglemmelige oplevelser for dine gæster.

Vores tipi telte er fremstillet af yderst holdbare materialer, hvilket betyder, at du kan nyde dit arrangement helt uden bekymringer, uanset vejret.

Når du vælger en tipi fra Nordic Tipi, kan du være sikker på, at du får en kvalitetsoplevelse hele vejen igennem. Vores tipi telte er omhyggeligt fremstillet og er allerede blevet brugt til en bred vifte af arrangementer. Vores professionelle team er dedikeret til at sikre, at din fest forløber problemfrit, og vi hjælper både med planlægning og afvikling, så du kan fokusere på at skabe minder for livet.

Vi tilbyder en bred vifte af tilbehør til vores telte, som kan skabe en helt særlig stemning til din begivenhed. Vi sikrer den nordiske charme og de perfekte rammer til din fest. Så skal du bare sørge for det gode humør og dine yndlingsgæster.

Vores nordiske tipi telte vil uden tvivl leve op til dine forventninger og mere til. Kontakt Nordic Tipi i dag, og lad os hjælpe dig med at planlægge den næste store begivenhed, som vil blive husket.