Bryllupsmesse & Showroom

Bryllupsmesse & Showroom 2023

Årets Bryllupsmesse & Showroom blev afholdt d. 28. maj 2023 i Ribe. Hold øje her på siden for nye datoer!

Rammerne til livets næste store fest er en stor beslutning. Nogle har brug for at se og føle produkterne, før de beslutter sig. Derfor tilbød vi i 2023 alle interesserede at komme til Bryllupsmesse & Showroom, hvor man kunne se både tipierne, vores møbler og tilbehør, samt alle vores dygtige samarbejdspartnere og hvad de havde at byde på.

Bryllupsmesse & Showroom

En inspirerende dag i Danmarks ældste by

Play Video

Bryllupsmesse & Showroom

D. 28. maj 2023 ved Vedels Anlæg i Ribe

Endelig kan vi løfte sløret for vores allerførste bryllupsmesse og showroom! En inspirerende dag fyldt med kreative indspark til livets største fester 🧡 Læs mere herunder og sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Bryllupsmesse & Showroom

En inspirerende dag i Danmarks ældste by

Endelig kan vi løfte sløret for vores allerførste bryllupsmesse og showroom! En inspirerende dag fyldt med kreative indspark til livets største fester 🧡
 
Det hele løber af stablen til Tulipanfesten i Ribe, Pinsedag d. 28. maj 2023. Tulipanfesten er en traditionsrig byfest, der hvert år trækker titusindevis af gæster til Danmarks ældste by.
Nordic Tipi stiller deres kæmpetipier og tilhørende interiør til rådighed på den mest naturskønne lokation ved Vedels Anlæg i Ribe. Vi får besøg af nogle af de allerskarpeste samarbejdspartnere i branchen, som kommer til at fylde teltet ud med et inspirerende bryllupsunivers med musik, smagsprøver, kreativ dekoration og meget mere 👇
 
→ Nordic Tipi: Udlejning af eksklusive nordiske tipier til events
→ Gamst1903: Professionel blomsterdekoratør med speciale i events
→ Plate Petite: Udlejning af service til festen i særklasse
→ PhotosByRoed: Prisvindende dansk fotograf
→ Cloud Celebration: Eksperter i tryksager til livets store øjeblikke
→ KlarBar: Eksklusiv cocktailcatering til privat og erhverv
→ Tanni Christine – musik: Musik fra hjertet til livets store fester
 
Alle de deltagende samarbejdspartnere stiller med hver deres stand, hvor man kan opleve et udsnit af deres produkter og ydelser. Kom og lad dig inspirere til livets store fester! 🎉
 
Praktisk:
→ Søndag d. 28. maj fra kl. 11-16
→ Gratis adgang
→ Gratis parkering mange steder i byen
→ Lokation: Vedels Anlæg (følg skiltning)
→ GPS: https://goo.gl/maps/UeWnWywz3FpDRfN9A
 
Ankomst:
→ De to nærmeste gratis parkeringsområder er ved hhv. Ribe Station (skriv “parkering ribe station” på Google Maps) eller Parkering Øst (skriv “parkering ribe centrum øst” på Google Maps). Herfra er der hhv. 4 og 7 minutters gang til Vedels Anlæg (brug evt. GPS-link: https://goo.gl/maps/UeWnWywz3FpDRfN9A )
→ Fra begge parkeringspladser vil der være skiltet til Bryllupsmessen.
→ Ved tvivl – ring 30565852.

Samarbejdspartnere

Holdet bag vores Bryllupsmesse & Showroom 2023

Vi elsker at feste

Det kunne måske godt have været skrevet en tand mere professionelt og sofistikeret. Men det er jo sandheden - vi knuselsker en god fest. Og skal vi være helt ærlige, så var det jo nok også bevæggrunden for at gå ind i udlejningsbranchen i første omgang.

Erfaring fra eventbranchen

Udover at vi er ret skarpe til at sætte tipier op, så har de to medejere, Daniel og Michael, også en baggrund inden for eventbranchen; Michael som hhv. koncertarrangør- og afvikler samt 4 år med fuldtidsarbejde på Smukfest, og Daniel med 4 år som eventafvikler og restauratør i Ribe.

Hvorfor vælge os?

Ja, det er billigere at leje et hvidt markisetelt. Eller måske endda et forsamlingshus. Det kan vi hurtigt blive enige om. Du skal leje en tipi, hvis du ønsker at give dig selv og dine gæster en helt unik og inspirerende oplevelse, som de aldrig har oplevet magen til. Så nemt kan det siges.

Teltudlejning til bryllup
Nordic Tipi - Stratus 72 (1 of 27)
DCIM100MEDIADJI_0009.JPG
Nordic Tipi - Stratus 72 linked (7 of 31)
Nordic Tipi - Stratus 72 (13 of 27)