Salg

Eksklusive telte og eventinventar

Salg af tipi, telte, møbler og eventinventar

 Som stolte officielle forhandlere af Tentipi, repræsenterer vi det ypperste inden for salg af tipi, eventtelte og inventar. Uanset om du skal bruge en Stratus Tipi til at skabe ekstra plads i din restaurant eller bare vil have en Nimbus Tipi i baghaven, så står vi klar med eksperthjælp og rådgivning; vi står nemlig selv med produkterne i hænderne hver eneste dag.

Med fokus på håndlavet kvalitet, tilbyder vi udover vores telte et stor sortiment af inventar til at skabe en helt unik atmosfære til dine arrangementer. Udforsk vores sortiment og lad os hjælpe med at omdanne dine events til mindeværdige øjeblikke. 

Sketch tegning Cirrus tipier
Sketch tegning af Nimbus 16 og Nimbus 23

Tipi telt til salg

Sketch tegning af Stratus tipi
1

Unikt, vandtæt kanvas
Det skræddersyede kanvas tog Tentipi tre år at udvikle. Det har langt bedre vandafvisende effekt end noget andet kanvas, vi nogensinde har haft fingrene i.

2

Ventilationssystem
Det indvendige ventilationssystem styres indenfor i tipien med elastik-reb, der kan åbne toppen af tipien og skabe gennemtræk.

3

Kanvas-hæftepunkter
Både Stratus og Cirrus 72 har to hæftepunkter på hver pæl. Disse 18 fikseringer har stor betydning for de strukturelle beregninger på tipien. De umuliggør rotation af kanvasset på selve pælene og gør at kanvas sidder tæt ind til pælene.

4

Komplette strukturelle beregninger
Beregningerne er lavet af en gruppe af professionelle ingeniører der har specialiseret sig i midlertidige konstruktioner. Sofistikerede computermodeller sikrer overholdelse af diverse regulativer inden for området.

5

Brandhæmmende kanvas
De brandhæmmende egenskaber i dugen går ikke væk over tid. Dugen er lavet til at overholde alle relevante internationale standarder.

6

Syet i ét stykke
I stedet for at bruge den nemme sammensnøringsmetode, syes alle Tentipi i ét stykke. På den måde undgår man læk fra syninger.

7

Wallflex Band Pins
Når du rejser siderne på en Stratus, sikrer Tentipis Band Pins vægrafterne til hovedrafterne. Der er flere forskellige størrelser af Band Pins alt efter hvor på hovedpælen du hæfter vægpælen. 

8

Sekundær-pæle
Både Stratus og Cirrus 72 er designet til brug med 18 stk. sekundærpæle, når alle sider er nede. De har en vigtig funktion ved høje vindhastigheder, hvor de er med til at stabilisere teltet.

9

Laboratie-testede rafter
Ikke alt tømmer du finder er ens. Tentipi laboratorie-tester alt tømmer for at måle træets egenskaber, så det kan bruges i de strukturelle beregninger. Træets art og stedet det er fældet har stor betydning. 

10

Æstetisk flotte rafter
De afbarkede rafter har et enormt smukt og pleasende naturligt look. Det skyldes at der nærmest ikke er brugt nogle maskinværktøjer, som man ellers er van til det fra normalt processeret træ. Hver pæl er unik, hvilket er med til at karakterisere tipien.

11

Bæredygtigt træ uden kemikalier
Der bruges et ganske særligt stykke grantræ til produktionen, som besidder en enorm styrke og holdbarhed. Det betyder også, at vi ikke behøver at bruge ubehagelige kemikalier, der modvirker råd e.l. Træet besidder disse egenskaber af sig selv. 

12

Pløkker og ankere
Tentipi pløkkerne er på op mod 80 centimeter og er lavet i ét stykke. Vores ankere giver 6 gange ekstra styrke til en normalt vertikalt stående pløk.

Siden er under opbygning – ønsker du at købe telt eller inventar, så udfyld da formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig. 

Nøgen Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Teltudlejning til bryllup
Teltudlejning til bryllup
Teltudlejning til mærkedage - dekorationsring
Teltudlejning til bryllup
Studio Maul - low res (8 of 50)
Nordic Tipi - Stratus 72 linked (4 of 31)
Åben Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Udlejning af tipi - Nordic Tipi nøgen tipi koncepttegning

Skil dig ud fra mængden

Vores nordiske tipier er helt unikke. Med lyskæder der følger de håndskårede bjælker fra top til bund, det hårdføre kanvas og den nordiske æstetik, adskiller tipien sig på alle måder det traditionelle hvide markisetelt.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi dobbelt tipi koncepttegning

Skræddersyet til dine behov

Når først vi folder os ud, er mulighederne uendelige. Tipien kan sammensættes på et hav af måder - med åbne eller lukkede sider, flere tipier sat sammen, i skoven, på marken... kun fantasien sætter grænser.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi koncepttegning

Kun det allerbedste

Vi eksisterer for at skabe magiske minder for de helt særlige begivenheder i livet. Det kræver en vis grad af kvalitet - og hos Nordic Tipi leverer vi kun det allerbedste til vores kunder

Kontakt os nu

Der er rift om vores unikke tipier i højsæsonen – så planlægger du et event, så hiv endelig fat i os allerede nu.