Inspiration

Inspiration til dit næste tipi-event

Dyk ned i vores univers

Se vores galleri, læs om vores samarbejdspartnere eller få en oversigt over perfekte lokationer til dit næste tipi-event.

Galleri

Lad dig inspirere af tidligere tipi-opsætninger fra events i hele Danmark.

Samarbejdspartnere

Vores liste over dygtige samarbejdspartnere til alt fra catering til blomsterdekoration.

Lokationer

Mangler du en lokation til din næste tipi-begivenhed? Se vores idéer her.

Tips & tricks

Seneste blogindlæg

Inspiration til festen med Nordic Tipi

Nordic Tipi er mere end bare en teltudlejningsservice. Vi gør en stor dyd ud af at hjælpe dig helt på plads med dit næste event – og har du brug for inspiration til festen, så er du landet det helt rigtige sted. Besøg vores galleri, mød vores samarbejdspartnere, udforsk unikke lokationer eller dyk ned i vores blog og find et hav af forskellige emner, der hjælper dig med at planlægge din næste festl. Uanset om du planlægger et bryllup, en firmafest eller en intim havebegivenhed, er vores inspirationssider dedikeret til at hjælpe dig med at skabe magi under åben himmel.

Udforsk vores galleri

Tag det første skridt mod din drømmebegivenhed ved at udforske vores galleri. Her kan du se alle vores samlede billeder – eller filtrere alt efter om du ønsker at se opsætninger med 1, 2, 3 eller fra Stratus Tipi o.l. På den måde kan du hurtig få en idé om, hvad der bedst matcher dit eget ønske til festen. Bliv inspireret af smukt indrettede tipier og festtelte, og se, hvordan vores teltløsninger kan bringe dine festideer til live.

Leverandører til festen: Vores samarbejdspartnere

Hos Nordic Tipi gør vi det, som vi er rigtig gode til: At levere de fysiske rammer til din næste store begivenhed. Men leder du efter en full service-løsning med for eksempel catering, serviceudlejning, eventfotografi m.m., så tag endelig et kig på vores samarbejdspartnere, der alle deler vores vision for at levere førsteklasses begivenheder. Fra musikalske indslag til blomsterdesign og alt ind i mellem: Vores partnere har den nødvendige ekspertise og erfaring til at få dig helt på plads med dit næste event.

Opdag unikke lokationer: Find det rette venue til din fest

Skab en uforglemmelig kulisse for din fest ved at udforske vores imponerende lokationssamling. Fra idylliske landskaber til bynære omgivelser tilbyder Nordic Tipi unikke lokationer, der passer til enhver smag og begivenhedstype. Leder du efter en bryllupslokation ved vandet, en hytte i et naturskønt område hvor vi kan sætte en tipi op eller noget helt tredje? 

Inspiration til festen: Eksperttips og ideer til din begivenhedsplanlægning

Her deler vi eksperttips, trends og personlige historier fra vores tidligere kunders begivenheder. Uanset om du leder efter dekorationsidéer, tematiserede arrangementer eller praktiske råd, vil vores blog være din kilde til at forme den perfekte festoplevelse.