Event telt til firmafest

Eksklusiv teltudlejning til firmafest

Gør firmafesten til noget særligt med vores event telte

Skab en uforglemmelig aften for jeres personale med vores event telte. Vores eksklusive event telte skaber de mest unikke rammer til firmafesten, jeres næste workshop eller en gedigen omgang teambuilding.  Vores tipier er designet til at kunne rumme enhver lejlighed, med god plads til selv de største selskaber. Lej et eksklusivt tipi event telt fra Nordic Tipi, og gør jeres næste firmaevent til noget, som medarbejderne husker.

Nøgen Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Studio Maul - low res (1 of 50)
Åben Stratus Tipi - Tipi til udlejning
Telt til bryllup. Udendørs bryllupsfest med 3 stk. tipier fra Nordic Tipi
Tipi udlejning - Dobbelt Stratus Tipi
Teltudlejning til mærkedage - dekorationsring
Teltudlejning til bryllup
Åben Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Udlejning af tipi - Nordic Tipi nøgen tipi koncepttegning

Skil dig ud fra mængden

Vores nordiske tipier er helt unikke. Med lyskæder der følger de håndskårede bjælker fra top til bund, det hårdføre kanvas og den nordiske æstetik, adskiller tipien sig på alle måder det traditionelle hvide markisetelt.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi dobbelt tipi koncepttegning

Skræddersyet til dine behov

Når først vi folder os ud, er mulighederne uendelige. Tipien kan sammensættes på et hav af måder - med åbne eller lukkede sider, flere tipier sat sammen, i skoven, på marken... kun fantasien sætter grænser.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi koncepttegning

Kun det allerbedste

Vi eksisterer for at skabe magiske minder for de helt særlige begivenheder i livet. Det kræver en vis grad af kvalitet - og hos Nordic Tipi leverer vi kun det allerbedste til vores kunder

Kontakt os nu

Der er rift om vores unikke tipier i højsæsonen – så planlægger du et event, så hiv endelig fat i os allerede nu.

2 stk. Stratus Tipi ved vandet

Tipi udlejning

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om din næste store fest.

Teltudlejning til konfirmation

Produkter

Vi udlejer en lang række produkter som tilbehør til teltene – fra rensdyrskind til gasbålsteder.

Dronebilleder - low res (2 of 9)

Priseksempler

Vi har samlet et par typiske tipiopsætninger og deres priser – dyk ned i det her.

Event telt: Lej luksustelte til firmafesten

Skab en unik og mindeværdig firmafest ved at benytte et luksuriøst telt som lokalet til begivenheden. Nordic Tipis eksklusive event telte giver en elegant og samtidig rustik atmosfære, der skiller sig ud fra traditionelle festlokaler. Et telt som lokalet til din firmafest tilføjer en helt særlig charme og skaber et imponerende første indtryk for dine medarbejdere og gæster.

Nordic Tipi tilbyder en skræddersyet tilgang til teltudlejning til firmafester. Vores erfarne team arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og visioner. Vi tilbyder forskellige teltstørrelser og konfigurationer, der kan tilpasses til din firmafest, uanset om det er en intim sammenkomst eller en større begivenhed. Vi stræber efter at skabe en uforglemmelig oplevelse, der afspejler din virksomheds unikke karakter.

Event telte: Eksklusiv fest i naturen

Når du lejer et eventtelt hos Nordic Tipi, åbner du op for en verden af muligheder i forhold til firmafesten og dens udformning. I stedet for den traditionelle fest i en stor hal eller et selskabslokale, får du muligheden for at bringe naturen til festen: Vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige naturskønne setting, eventuelt også med mulighed for overnatning. Vi har mange gode idéer til firmafesten og hvordan den kan udformes, så den passer til din virksomheds kultur og festens tema, så kontakt os endelig, så vi kan sparre med jer omkring den rigtige leje af et event telt.

Firmafest aktiviteter: Mad over bål, tovtrækning, øksekast m.m.

Gør din firmafest uforglemmelig ved at tilføje sjove og engagerende aktiviteter. Nordic Tipis eventtelte danner den perfekte ramme for firmafestaktiviteter som madlavning over bål, tovtrækning, øksekast og andre udendørsoplevelser. Skab teambuilding, styrk arbejdsrelationer og skab varige minder ved at inkludere spændende aktiviteter, der passer til teltets udendørs atmosfære.

Skræddersy dit event telt med Nordic Tipi

Nordic Tipi tilbyder en skræddersyet tilgang til teltudlejning til firmafester. Vores erfarne team arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og visioner. Vi tilbyder forskellige teltstørrelser og konfigurationer af vores event telte, der kan tilpasses til din firmafest, uanset om det er en intim sammenkomst eller en større begivenhed. Vi stræber efter at skabe en uforglemmelig oplevelse, der afspejler din virksomheds unikke karakter.

Vælg Nordic Tipi for at skabe mindeværdige øjeblikke ved din næste firmafest. Vores eksklusive teltoplevelse kombinerer naturlig skønhed, elegante omgivelser og sjove aktiviteter for at levere en firmafest i event telt, der skiller sig ud. Kontakt os i dag for at få mere information om vores teltudlejningstjenester til firmafester, og lad os sammen skabe en begivenhed, der vil blive husket af alle.