Udeskole og institutioner

Eksklusiv teltudlejning til institutioner

Praktiske og inspirerende rammer til læring

Det er i den grad blevet populært at flytte skole- og institutionslivet udenfor. Lad vores tipier danne rammerne om en lærerig og inspirerende dag for skoleklasser eller institutioner. 

Teltene er designet til at være stilrene og iøjnefaldende, men er også blevet skabt med funktionalitet som mindset, idet at de er rummelige samt modstår selv det dårligste vejr. 

Nøgen Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Teltudlejning til konfirmation
Åben Stratus Tipi - Tipi til udlejning
Telt til bryllup. Udendørs bryllupsfest med 3 stk. tipier fra Nordic Tipi
Børn til fest i Nimbus Tipi
Nordic Tipi - Nimbus 16 (2 of 7)
Nordic Tipi - Nimbus 16 (6 of 7)
Åben Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Udlejning af tipi - Nordic Tipi nøgen tipi koncepttegning

Skil dig ud fra mængden

Vores nordiske tipier er helt unikke. Med lyskæder der følger de håndskårede bjælker fra top til bund, det hårdføre kanvas og den nordiske æstetik, adskiller tipien sig på alle måder det traditionelle hvide markisetelt.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi dobbelt tipi koncepttegning

Skræddersyet til dine behov

Når først vi folder os ud, er mulighederne uendelige. Tipien kan sammensættes på et hav af måder - med åbne eller lukkede sider, flere tipier sat sammen, i skoven, på marken... kun fantasien sætter grænser.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi koncepttegning

Kun det allerbedste

Vi eksisterer for at skabe magiske minder for de helt særlige begivenheder i livet. Det kræver en vis grad af kvalitet - og hos Nordic Tipi leverer vi kun det allerbedste til vores kunder

Kontakt os nu

Der er rift om vores unikke tipier i højsæsonen – så planlægger du et event, så hiv endelig fat i os allerede nu.

2 stk. Stratus Tipi ved vandet

Tipi udlejning

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om din næste store fest.

Teltudlejning til konfirmation

Produkter

Vi udlejer en lang række produkter som tilbehør til teltene – fra rensdyrskind til gasbålsteder.

Dronebilleder - low res (2 of 9)

Priseksempler

Vi har samlet et par typiske tipiopsætninger og deres priser – dyk ned i det her.

Udeskole ideer med Nordic Tipis eventtipier

Nordic Tipis eventtipier åbner døren til en unik og inspirerende udeskole- og institutionsoplevelse. Med vores tipier kan folkeskoler og institutioner skabe et udendørs klasseværelse, der løfter undervisningen til nye højder.

Udeskole aktiviteter

Lad eleverne fordybe sig i naturen med vores eventtipi som det perfekte udendørs klasseværelse. Naturen bliver læringsrummet, og tipien skaber rammerne for en spændende og engagerende udeskoleoplevelse. Udeskolen får et nyt perspektiv, når eleverne lærer i det fri, og vores tipier sikrer et beskyttet og inspirerende miljø.

Idéer til udeskole: Kulturelle arrangementer

Brug tipien som kulisse til kulturelle begivenheder såsom koncerter og teaterforestillinger. Den unikke atmosfære i tipien tilføjer en ekstra dimension til kulturelle oplevelser og skaber varige minder. Vores eventtipier kan tilpasses for at imødekomme behovene i forskellige kulturelle arrangementer og sikrer en magisk ramme om ethvert event.

Teambuilding og workshops

Skab et kreativt rum for teambuildingaktiviteter og workshops. Tipien giver et inspirerende miljø, hvor medarbejdere eller elever kan samarbejde og lære sammen under åben himmel. Den cirkulære struktur og det åbne design skaber en inkluderende atmosfære, der opmuntrer til kreativ tænkning og teamarbejde.

Kreative værksteder:

Indret tipien som et kreativt værksted for kunst og håndværk. Lad eleverne udfolde deres kreativitet i et unikt rum, der inspirerer til nytænkning og innovation. Med tilpasningsmuligheder og tilbehør som lyskæder og dekorationer kan tipien skræddersys til at understøtte ethvert kreativt projekt.

Med Nordic Tipis eventtipier kan udeskolen blive en mindeværdig og anderledes oplevelse. Skab en stimulerende læringsatmosfære, og fremhæv vigtigheden af udeundervisning med vores smukt designede tipier. Giv dine elever en udeskoleoplevelse, der går ud over det sædvanlige. Kontakt os for at integrere eventtipien i dine udeundervisningsaktiviteter.