Stratus Tipi

Udlejning af nordiske tipier til privat og erhverv

Den store, fleksible Stratus Tipi

Hjørnestenen i vores samling af nordiske tipier: Stratus tipien. Dens fleksibilitet gør den til stjerne til alle events: Brug den med alle sider slået op, brug den med siderne nede eller slå 2, 3, 4 eller 20 tipier sammen og lav events for hundredevis af mennesker. 

Nøgen Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
2 stk. Stratus Tipi ved vandet
Åben Stratus Tipi - Tipi til udlejning
Stratus Tipi gif med opsætning på forskellige lokationer
Tipi udlejning - Dobbelt Stratus Tipi
Teltudlejning til mærkedage - dekorationsring
Teltudlejning til bryllup - pænt dekoreret bord
Åben Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Udlejning af tipi - Nordic Tipi nøgen tipi koncepttegning

Skil dig ud fra mængden

Vores nordiske tipier er helt unikke. Med lyskæder der følger de håndskårede bjælker fra top til bund, det hårdføre kanvas og den nordiske æstetik, adskiller tipien sig på alle måder det traditionelle hvide markisetelt.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi dobbelt tipi koncepttegning

Skræddersyet til dine behov

Når først vi folder os ud, er mulighederne uendelige. Tipien kan sammensættes på et hav af måder - med åbne eller lukkede sider, flere tipier sat sammen, i skoven, på marken... kun fantasien sætter grænser.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi koncepttegning

Kun det allerbedste

Vi eksisterer for at skabe magiske minder for de helt særlige begivenheder i livet. Det kræver en vis grad af kvalitet - og hos Nordic Tipi leverer vi kun det allerbedste til vores kunder

Har I ikke selv plads til teltet?

Vores tipier er store, og det er ikke alle, der selv har plads til dem hjemme i haven eller på firmadomicilet. Derfor har vi samlet en liste over lokationer og venues, hvor tipier kan sættes op.

Fleksibilitet og rummelighed

Kombinér tipier og udvid pladsen

Tipierne i vores sortiment kommer fra producenten Tentipi. Deres største succes kommer fra produktserien Stratus – de var nemlig de første til at åbne tipien op og forbinde to tipier sammen. I dag er der nærmest gået sport i hvor mange Stratus-telte man kan lænke sammen. Og det er netop det smukke ved tipien: Du kan holde fest for både 25, 50, 100, 500 eller flere tusinde mennesker. Mulighederne er uendelige! 

Udover muligheden for at linke flere telte sammen, kan man også sætte de såkaldte Wallflex-paneler på. Wallflex-panelerne er vægudvidelsesmoduler, der kan sættes på de opslåede teltsider og dermed udvide pladsen med op til 28% pr. fag. Nordic Tipi har paneler med både klare plastvinduer eller i kanvas.

Stratus Tipi 72 Pro - mål med åbne sider
Stratus Tipi - mål med lukkede sider
Info
Stratus-tipi
Antal siddende gæster (6 pers. på stole ved 200 cm bord)
54 (78 med rejste sider)
Antal siddende gæster (8 pers. på bænke ved 200 cm bord)
72 (104 med rejste sider)
Oplukkelige sider
360 grader
Overdækket område i m2
83 m2 (132 m2 med åbne sider)
Diameter i meter
10,3 m (13 m med opslåede sider)
Højde i meter
7,4 meter
Teltudlejning til bryllup - flot dækket bord

Bryllup

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om den største dag i dit liv.

Teltudlejning til mærkedage - dekorationsring

Mærkedage

Rammer du snart et skarpt hjørne – eller måske et jubilæum på arbejdet?

Teltudlejning til konfirmation

Konfirmation

Søger I noget anderledes til jeres barns konfirmation? 

Teltudlejning til firmaer

Firmaevent

Lad dit næste firmaevent være et af dem, der skaber minder i virksomheden.

Stratus Tipi - Store Tipier til Festivaler

Festival

Mangler i den perfekte agora på til de besøgende på jeres festival?

Nimbus Tipi - Teltudlejning til institutioner

Institutioner

Udendørs rammer til arrangementer og læring for alle aldre. 

Stratus Tipi – Få ultimativt fleksibilitet til dit arrangement

Stratus tipien er vores pride and joy – kernen i den nordiske tipi-eventindustri, som stadig vokser i Danmark men som er kæmpestor i udlandet. Tipien benyttes af udlejningsvirksomheder, hospitality-branchen samt glamping og uddannelsesinstitutioner verden over. Den er ideel til alle former for arrangementer og samlinger. Med mulighed for at rejse alle sider op, alle sider ned, eller en kombination af begge, tilbyder Stratus 72 en enestående fleksibilitet. Denne alsidighed muliggør kobling af flere Stratus-tipier i ubegrænsede konfigurationer eller sammen med lillebrødrene – Cirrus Tipi og Nimbus Tipi. Stratus 72 og resten af vores tipi-sortiment kommer i en beige farve.

Stratus™ giver ultimativ fleksibilitet og kan tilpasses arrangementer af enhver størrelse året rundt. Hold siderne nede for den klassiske tipiform eller hæv dem og skab en gigantisk åben tipi-struktur. Man kan også hæve nogle af siderne og lade andre side være nede. De løftbare sider på Stratus gør det muligt at forbinde nordiske tipier i ubegrænsede konfigurationer. Du kan desuden sætte vores Wallflex-paneler på de åbnede sider – læs mere om det her.

Stratus Tipien – til al slags vind og vejr

Stratus giver beskyttelse mod vejret og indrammer begivenheden på magisk vis. Robust, stilfuld og afprøvet i praksis. Når det er koldt, foldes siderne ned, og der kan tændes ild i midten af den nordiske tipi. Ved messer eller når solen bager ned, hæves siderne, hvilket giver god skygge og masser af ekstra plads. Med nogle af siderne hævet kan adskillige Stratus telte overlappe hinanden og skabe et større rum med valgfri form for tusindvis af mennesker. 

En oplevelse, som folk elsker – og husker! Vores store nordiske tipier fanger opmærksomheden på den mest positive måde. De får folk til at bemærke dig og huske dig. Vores tipier bruges af private til fester, eventbureauer, hoteller, restauranter og glamping-sites til at skabe smukke rammer over hele verden. Et eller flere telte kan lejes for at skabe en spektakulær atmosfære til en bryllupsfest, fest, konference eller koncert. Ønsker du et tilbud på leje? Vores tipier er meget eftertragtede, så kontakt os gerne allerede i dag.

Stratus Tipi – en tipi til alle slags begivenheder

Stratus eventtipier tilbyder en unik og mindeværdig ramme til forskellige festlige begivenheder. Forestil dig et romantisk bryllup, hvor Stratus 72 står majestætisk med lyskæder om alle rafter og en smukt dekoreret blomsterring hængende fra toppen af tipien. De løftbare sider skaber en luftig atmosfære, perfekt til at danse under stjernerne eller nyde en varm sommeraften.

For en firmafest kunne Stratus-tipien bruges som et imponerende mødested. Siderne kan hæves for at skabe åben eksponering og let adgang, mens den indre atmosfære forbliver professionel og elegant. Jubilæer fejres med stil i en Stratus-tipi, hvor den store plads tillader komfortable siddepladser og en imponerende udsmykning, der passer til begivenheden.

Ønsker du at holde konfirmation i telt, er vores tipier også enormt populære blandt det yngre publikum – her handler det om at skille sig ud fra mængden med en helt unik teltopsætning, og der fungerer en tipi bare markant bedre end et markisetelt. Forestil dig glade gæster, der nyder den unikke kombination af indendørs og udendørs stemning. Uanset anledningen tilbyder Stratus eventtipier en alsidig og mindeværdig kulisse for enhver form for festligheder.

Stratus Tipi specifikationer:

Kapacitet:

 • Stående: 140 personer
 • Siddepladser ved borde (8 pr. bord): 128
 • Siddepladser ved borde (6 pr. bord): 96
 • Stående: 80 personer
 • Siddepladser ved borde (8 pr. bord): 72
 • Siddepladser ved borde (6 pr. bord): 54

 

Vægt: 740kg

Opbygningshold og tid: 3 personer | 2 timer (uden inventar, gulv m.m.)

Dimensioner ved opsætning:

 • Diameter: 13m
 • Dækket område: 132m2
 • Højde: 7.4m
 • Diameter: 10.3m
 • Dækket område: 83m2
 • Højde: 7.4m


Dimensioner ved nedpakning:

 • Bundt af stænger: 8.25m x 0.6m x 0.6m
 • Lærred og hardware: 1.2m x 0.8m x 0.8m