Konfirmation i telt

Eksklusiv teltudlejning til konfirmation

En uforglemmelig dag i magiske rammer

En konfirmation er en helt særlig mærkedag, og bør som selvfølge blive fejret i helt særlige omgivelser. Ved Nordic Tipi hjælper vi jer med at opnå dette gennem vores tipiers eksklusive og unikke rammer. Vores tipier er designet til at kunne rumme enhver lejlighed, med god plads til selv de største selskaber. Slå jer løs på siden, og gå på opdagelse blandt vores magiske tipier, der er med til at skabe minder for livet. Skal du holde konfirmation i telt, så er vi med dig hele vejen. Vi sætter telte op i hele Danmark.

Har du ikke plads til vores tipier hjemme i haven, har vi lavet en lille liste over lokationer og venues rundt omkring i det danske land, hvor tipierne kan sættes op.

Nøgen Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Teltudlejning til bryllup
Studio Maul - low res (10 of 50)
Teltudlejning til bryllup
Børn til fest i Nimbus Tipi
Teltudlejning til mærkedage - dekorationsring
Nordic Tipi - Stratus 72 linked (4 of 31)
Åben Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Udlejning af tipi - Nordic Tipi nøgen tipi koncepttegning

Skil dig ud fra mængden

Vores nordiske tipier er helt unikke. Med lyskæder der følger de håndskårede bjælker fra top til bund, det hårdføre kanvas og den nordiske æstetik, adskiller tipien sig på alle måder det traditionelle hvide markisetelt.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi dobbelt tipi koncepttegning

Skræddersyet til dine behov

Når først vi folder os ud, er mulighederne uendelige. Tipien kan sammensættes på et hav af måder - med åbne eller lukkede sider, flere tipier sat sammen, i skoven, på marken... kun fantasien sætter grænser.

Udlejning af tipi - Nordic Tipi koncepttegning

Kun det allerbedste

Vi eksisterer for at skabe magiske minder for de helt særlige begivenheder i livet. Det kræver en vis grad af kvalitet - og hos Nordic Tipi leverer vi kun det allerbedste til vores kunder

Kontakt os nu

Der er rift om vores unikke tipier i højsæsonen – så planlægger du et event, så hiv endelig fat i os allerede nu.

2 stk. Stratus Tipi ved vandet

Tipi udlejning

Lad vores unikke nordiske tipier danne rammen om din næste store fest.

Teltudlejning til konfirmation

Produkter

Vi udlejer en lang række produkter som tilbehør til teltene – fra rensdyrskind til gasbålsteder.

Dronebilleder - low res (2 of 9)

Priseksempler

Vi har samlet et par typiske tipiopsætninger og deres priser – dyk ned i det her.

Et anderledes og eksklusivt telt til konfirmation

Konfirmationen er en helt særlig mærkedag. Både for konfirmanden, men også for konfirmandens nærmeste.

Denne dag skal fejres på den bedst tænkelige måde og med vores unikke telt til konfirmation er I allerede godt på vej til den mest perfekte og mindeværdige dag i det unge menneskes liv.

Vores nordiske tipi er nemlig den eksklusive løsning. Denne løsning vil give jer den smukkeste, mest unikke og mest hyggelige ramme til en konfirmation med telt i haven.

Vi har selvfølgelig stor respekt for vigtigheden af, at en sådan festdag bliver gennemført yderst tilfredsstillende. Derfor gør vi alt for at jeres valg af telt til konfirmation bliver nemt for jer og vi sørger for alt det praktiske omkring opstilling, lys og indretning.

I skal ikke tænke på andet end lokationen. Vi sørger for det hele. I har rigeligt at tænke på, på sådan en vigtig og højtidelig dag.

Med en nordisk tipi vil I og jeres gæster få en oplevelse, der ikke er alle forundt. Dette er nemlig en unik løsning som er langt sjovere og meget mere spændende end det klassiske hvide markisetelt, som alle andre har.

Konfirmation telt – en nordisk tipi er eksklusivitet du kan betale

Vores nordiske tipier kan sættes sammen på uendelige måder. Så der er masser af muligheder for at få det præcis, som I vil have det og til det, der skal dække jeres behov.

Med denne form for telt til konfirmation vil I opleve hygge og æstetik, der er de kongelige værdige.

Vi bestræber os på at finde en løsning, der altid er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Samtidigt har vi som udgangspunkt en høj standard, så jeres fest er garanteret en eksklusivitet, der emmer af hygge og glæde. Lej telt til konfirmation hos Nordic tipi.

Vi lægger vægt på at finde en løsning til dig og din konfirmand, der er æstetisk og lidt ud over det sædvanlige. Vi lover jer altså en konfirmation, der vil blive husket tilbage på med glæde og beundring. Indholdet af selve festen er selvfølgelig jeres, men rammen for festen er sikret på den bedste og mest sikre måde, hvis du vælger en af vores nordiske tipier fremfor et forsamlingshus eller et normalt markisetelt.

Telt konfirmation på den smukkeste måde

Nu handler alt ikke bare om at imponere sine gæster, men indrømmet, det er en god start på en dejlig og mindeværdig konfirmationsfest at gæsterne føler sig tilpasse, glade og klar til fest.

Vores nordiske tipier er nemlig imponerende i sig selv. Men med vores mange lyskæder indvendigt, bliver jeres ramme for festen endnu mere imponerende. Lyskæder er lig med hygge og derfor har vi valgt at bruge rigtigt mange lyskæder til belysning inde i tipien.

Vi sørger selvfølgelig for det hele. Både design af teltet så det passer til lige præcis jeres konfirmation med telt i haven, opsætning af konfirmations teltet og belysningen inde i teltet. På den måde sikrer vi at alt er opsat forsvarligt og virker som det skal. Som førnævnt så har I som festarrangører rigeligt andet at tænke på denne dag.

Vores nordiske tipier er til konfirmanden der enten er håbløs romantiker eller bare ønsker sig noget unikt og eksklusivt. Der kommer noget magisk over en fest holdt i vores nordiske tipier. Derfor vil jeres fest blive husket. Ikke blot af jeres imponerede gæster, men også af konfirmanden, som står på kanten mellem det barnlige univers og det voksne liv. En konfirmationsfest holdt i en magisk tipi er en vidunderlig bekræftelse af netop dette spændende stadie i konfirmandens liv.

Højtideligheden fra kirken holdes fast i festen samtidigt med hyggen og trygheden ved at være sammen med sine kære i smukke og hyggelige omgivelser.

Ønsker du et eksklusivt luksusprodukt, så er vores løsning på telt til konfirmation et rigtigt godt bud. Vi udlejer også forskellige luksusprodukter tilhørende fest, f.eks. massive træmøbler, rensdyrskind, moderigtigt pynt og andre kvalitetsprodukter.

Vi vil altid matche jeres og jeres konfirmands behov på bedst mulig måde og jeres ønsker er vores arbejdsplan til den perfekte konfirmation i telt.

Så kontakt os gerne hvis jeres nysgerrighed på vores nordiske tipier er vakt – vi står gerne på pinde (i bogstaveligste forstand) for at gøre din konfirmands store dag helt speciel og luksuriøs.