Tips, tricks og nyheder fra Nordic Tipi

Er det muligt at holde en udendørs havefest om vinteren?

Er det muligt at holde en udendørs havefest om vinteren?

Hvis du overvejer at afholde et arrangement udenfor om i de kolde måneder er Nordic Tipi et åbenlyst førstevalg. Uanset om du planlægger at fejre dit bryllup, en konfirmation eller noget helt tredje udenfor i vintermånederne, har vi telte som med garanti passer til lejligheden. I dette indlæg guider vi dig til at holde havefest om vinteren.

Vores nordiske tipier er, først og fremmest, designede til at modstå al slags vejr. Tipierne er faktisk blevet testet helt ned til -38 grader celsius i Sverige. Du kan altså trygt have tillid til at vores tipier kan modstå både den danske vinters regn, slud og sne. 

Du skal dog tage visse ting til betragtning, når du vælger at afholde et arrangement med en nordisk tipi i andre årstider end om sommeren. I dette indlæg hjælper vi dig med at få overblikket over retningslinjerne for at kunne afholde sit udendørs arrangement med en nordisk tipi om vinteren.

Få varmen med en varmekanon og vintertøj

I de koldere måneder er det vigtigste uden tvivl, at du og dine gæster kan holde varmen. Selvom vores teltes materiale kan modstå dybfrosne temperaturer, forbliver tipien ikke varm af sig selv. Står du altså og skal til at holde et arrangement med en nordisk tipi om vinteren, så anbefaler vi varmt at gøre brug af en varmekanon.

Én varmekanon er kraftig nok til at kunne varme én Stratus-tipi op, som har en maksimal kapacitet på 72 gæster. Med en enkelt varmekanon er du altså sikker på, at temperaturen i hele tipien er behagelig for alle gæster.

En varmekanon kan tilkøbes til din pakkeløsning ved Nordic Tipi, og vi står selvfølgelig for opsætningen. Du kan læse mere om vores produkter her.

Uanset om du har behov for en varmekanon eller ej anbefaler vi selvfølgelig også, at du og dine gæster finder den varme jakke frem, så i ikke fryser i tipiens omgivelser udenfor. Dette kan eventuelt ses som en mulighed for at prøve nye looks af med flere lag end om sommeren!

Brug vinteren som inspiration

Vinteren adskiller sig meget fra sommeren, hvilket åbner op for en del anderledes farver og dekoration. Vores nordiske tipier egner sig i sig selv perfekt til vinterlandskabet. Tipiernes design er inspireret af Samerne, og som udgangspunkt følger vores rustikke og elegante interiør med, som passer perfekt til vinterens bryllup: Solide fyrretræsborde, rensdyrskind, lyskæder m.m.

Kan tipierne blive sat op hvor som helst?

Som udgangspunkt er svaret ja. Vi vil til bedste evne forsøge at gøre det muligt for jer at afholde jeres arrangement det helt perfekte sted. Det er dog vigtigt, at der bliver forberedt grundigt. For at planlægge en havefest om vinteren til perfektion anbefaler vi også at tage kontakt til vores samarbejdspartnere i god tid, samt at du informerer jeres gæster om at huske halstørklædet og støvler. 

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige lokation, hjælper vi dig også gerne. Du kan gennemse vores liste over oplagte lokationer her, der tager højde for alt fra strøm til mulighed for at rykke indenfor, skulle det blive for ubekvemt at være udenfor.

Personligt holdt den ene af ejerne, Michael, et bryllup på badehotellet Walthers Hvile på Samsø i starten af april måned 2022. Denne dag startede med store snebyger og sluttede med høj solskin. Et bryllup uden for sæsonen er ikke nemmere at planlægge – men det skaber de mest fantastiske minder og nogle anderledes historier, end man ellers er vant til fra bryllupper.

Tags :

bryllup i telt, bryllup om vinteren, teltbryllup, tipi, udendørs bryllup, udendørs bryllup om vinteren, vinterbryllup

Nordic Tipi horisontal logo uden slogan, sort transparent

Udlejning af nordiske tipier til dit event. Vi skaber ekstraordinære rammer til ekstraordinære events.

Følg os