Tips, tricks og nyheder fra Nordic Tipi

Få en skræddersyet bryllupsceremoni

Få en skræddersyet bryllupsceremoni

Søger du et alternativ til den helt traditionelle bryllupsceremoni? Måske noget, der foregår uden for folkekirken, og er fri fra trosretninger? Vi er faldet over de gode folk fra Livsceremonier – og det er netop lige præcis, hvad de tilbyder!

Her får du et alternativ til de traditionelle kirke- og rådhusbryllupper, hvor I selv er med til at planlægge jeres helt egen personlige bryllupsceremoni. Siden 2010 har Livsceremonier hjulpet 100-vis af brudepar med at planlægge og gennemføre deres helt egen og personlige ceremoni uden for kirken og været med til at løfte deres bryllup til noget helt særligt og uforglemmeligt.

Jeres helt egen bryllupsceremoni

Bryllupsritualet er helt universelt og bruges når elskende ønsker at bekræfte deres kærlighed, ikke kun til hinanden, men over for alle deres livsvidner. Det har man gjort i årtusinder uanset race, religion eller politisk overbevisning. 

Livsceremonier er helt fri af alle regler eller dogmer, de skal blot overholde almindelig moral og etik, når de er med til planlægningen. 

Alternativ ceremoni

Derfor har I helt frie hænder, når I skal skabe den ceremoni, I allermest ønsker jer. Det gælder både form og indhold, men selvfølgelig er der en vis dramaturgi i en ceremoni og den vejleder vi jer i, så den kommer til at fungere optimalt. 

Men I vælger helt selv al den sang og musik, der skal bruges til ind – og udgang og undervejs. Skal der spilles live – skal vi synge sammen – eller skal vi høre musik på et godt anlæg? Det bestemmer I. Livsceremonier har prøvet alt fra klassisk til pop og rock og hård metal. Alt er tilladt, for ceremonien skal afspejle jer og jeres ønsker og foretrukne musikgenre. Der er ingen regler og alle jeres gæster kender jo jeres smag.  

Højdepunktet på dagen: Bryllupstale, bryllupsritual og bryllupskysset

Parrets JA til hinanden er altid dagens højdepunkt. Uden det – ingen grund til at feste. 

Efter en dyb og personlig bryllupstale, som afspejler brud og goms livsbaner, kærlighed og forelskelse, værdier og drømme om fremtiden, kommer bryllupsritualet med personlige løfter, ringe, evt. symbolhandling, erklæring. Til sidst kommer kysset, som alle har ventet på, og parret går ud, efterfulgt af alle deres gæster.

Fra lille til stort romantisk bryllup

Livsceremonier har arrangeret alt fra små intime bryllupper på 10-12 mennesker til flere hundrede. Og egentlig betyder det ikke noget, hvor mange der er. Arbejdet de lægger i det, er det samme og det, der er vigtigt er, at den enkelte får en bevægende og romantisk oplevelse med sig hjem. Så hvis I drømmer om et bryllup, der bryder med traditionerne – så hiv endelig fat i Livsceremonier

Tags :

Nordic Tipi horisontal logo uden slogan, sort transparent

Udlejning af nordiske tipier til dit event. Vi skaber ekstraordinære rammer til ekstraordinære events.

Følg os