Tips, tricks og nyheder fra Nordic Tipi

Hvorfor er nordiske tipier dyrere end normale telte?

Hvorfor er nordiske tipier dyrere end normale telte?

Det er lidt af en selvfølge, at vores priser ikke er på samme niveau som de typiske markisetelte. Der er nemlig en verden til forskel. I dette indlæg tager vi et kig på, hvad du kan forvente, når du holder dit arrangement i samarbejde med Nordic Tipi.

Tipi telt udlejning. Stratus Tipi med 1 stk. Wallflex

100% transparent

Du kan altid få fat i os. Fra øjeblikket du kontakter os til vi tager tipien ned efter arrangementet, vil du være i kontakt med Nordic Tipis medejere, Michael og Daniel, som hjælper dig med at planlægge og udføre dit arrangement til perfektion. Når du browser gennem vores katalog og pakker, er der heller ingen skjulte priser eller gebyrer – hvad du ser, er hvad det koster.

Når du ser på Nordic Tipis pakkeløsninger, vil du sikkert opdage at services som catering, mad o.lign. ikke er til stede. Det betyder dog ikke, at vi lader dig i stikken om at finde leverandører til dit arrangement selv. Vi har en omfattende liste over veletablerede topprofessionelle, som er samarbejdspartnere med os. Vi hjælper dig altså gratis med at finde de helt rigtige leverandører til dit arrangement. Herefter kan du tage kontakt til vores samarbejdspartnere, og sammen med dem skræddersy en løsning, der passer til dig.

Indendørs hygge i Stratus Tipi - Stor tipi til voksne til udlejning

Vi ønsker ikke at være de billigste

Luksus er en fundamental del af vores identitet. Dette ville simpelthen gå tabt hvis stræbte efter at være de billigste leverandører på markedet.

Har du været til en af vores pop-up arrangementer og set vores telte med egne øjne, har du garanteret også en forståelse for hvilken klasse, vi befinder os i. Nordic Tipi er designet med funktionalitet som mindset, men har udover det en unik elegance og æstetik, som det firkantede markisetelt slet ikke kan hamle op med. 

Hvis du endnu har tilgode at se teltene in person, anbefaler vi at du følger med på vores sider på de sociale medier. Her melder vi løbende ud, hvor og hvornår vores næste pop-up arrangement vil finde sted. Her får du den bedste mulighed for at mærke forskellen helt tæt på og på samme tid lære mere om teltenes mangfoldige funktioner, luksuriøse indretning og meget mere!

Vi hjælper dig til vejs ende

De store sociale arrangementer kræver planlægning, hvilket vi hellere end gerne vil give en hjælpende hånd til. Under planlægningsfasen besøger vi gerne din ønskede lokation for dit arrangement – ganske gratis. Vi undersøger omgivelserne og giver dig feedback om eventuelle udfordringer, og assisterer selvfølgelig også med at kortlægge løsninger, der fungerer for alle parter. Sidder du og er i tvivl om noget under forløbet, så er vi altid kun ét opkald væk.

Michael Vahl. Medejer af Nordic Tipi.
Daniel Jepsen. Medejer af Nordic Tipi.

Opsætningen af tipien foregår typisk 1-2 dage før arrangementet, og bliver sat op af os. Dette inkluderer rejsning af selve tipien samt indretning og opsætning af eventuelle tilkøb. Ved nedtagningen gælder det samme, hvis vi har adgang til lokationen.

Opsummering

Ved Nordic Tipi betaler du for den højeste kvalitet, unikke rammer og den bedste service – så simpelt er det. Vi tilbyder de mest luksuriøse tipier, der findes, og giver gratis 360 graders support til at hjælpe dig sikkert i hus med dit arrangement. 

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig om at skabe en fortryllende og uforglemmelig dag, uanset lejligheden.

Tags :

bryllup i telt, event tipi, nordic tipi, stratus, teltbryllup, tentipi, udendørs bryllup

Nordic Tipi horisontal logo uden slogan, sort transparent

Udlejning af nordiske tipier til dit event. Vi skaber ekstraordinære rammer til ekstraordinære events.

Følg os