Tips, tricks og nyheder fra Nordic Tipi

Ny Nimbus Tipi i sortimentet: Det eksklusive udendørs overdække til alle anledninger!

Ny Nimbus Tipi i sortimentet: Det eksklusive udendørs overdække til alle anledninger!

Ny Nimbus Tipi i sortimentet: Det eksklusive udendørs overdække til alle anledninger!

Hos Nordic Tipi stræber vi efter at levere innovative og unikke teltoplevelser. Derfor er vi stolte over at kunne tilføje endnu en tipi til vores produktsortiment: Nemlig Nimbus-tipien! Det er den mindste tipi i vores sortiment, men dens alsidighed gør den perfekt til alle anledninger, der mangler et udendørs overdække.

Et unikt og alsidig telt til alle begivenheder

Uanset om du planlægger et romantisk bryllup, en eksklusiv firmafest eller en festlig fødselsdagsfejring, er Nimbus-Tipien den tilføjelse til festen – især, når den stilles op som sidemakker til det store Stratus telt.

Med sine 3,6 meter i højden og 6,3 meter i bredden kan tipien fungere perfekt som loungeområde, en sattelit-bar, en handels- og messestand eller måske en udendørs scene.

InfoNimbus Tipi
Diameter6,3 meter
Overdækket område24 km2
Højde3,6 meter
Oplukkelige sider360 grader
Vægt150 kg
Antal siddende gæster12-16 personer (6-8 personer ved hvert bord)
Antal stående gæster30 personer
Nimbus tipi

Vi udlejer Nimbus Tipien alene eller som tilføjelse til en større opsætning

Selvom Nimbus Tipien fint kan stå alene til mindre, intime arrangementer, så kommer den først virkelig til sin pragt, når den bruges som tilføjelse til en Stratus Tipi. Vi kan for eksempel pynte den op med smukke, klassiske lyskæder og et par borde/bænkesæt med rensdyrskind, så folk kan få et smukt, udendørs frirum, hvor de kan trække sig fra den større fest i Stratus-tipierne – eller måske skal den fungere som udendørs bar under vielsen eller receptionen til brylluppet?

Book din Nimbus Tipi nu

Hvis du drømmer om en eventyrlig og elegant begivenhed, der inviterer naturen indenfor, så er Nimbus Tipien det perfekte valg. Kontakt os gerne i dag for at booke tipien til dit næste event – vi står klar til at hjælpe med råd og vejledning, så du får det bedste ud af dit arrangement.

Tak fordi du læste med!

Tags :

event tipi, nimbus tipi, nordic tipi, nordisk tipi, overdække, tentipi

Nordic Tipi horisontal logo uden slogan, sort transparent

Udlejning af nordiske tipier til dit event. Vi skaber ekstraordinære rammer til ekstraordinære events.

Følg os