Teltmontør

Arbejd i det fri og tjen gode penge

Deltidsstilling: Teltmontør

Gode penge, arbejde i det fri og en masse unge kolleger og ledere? Måske er jobbet som teltmontør hos Nordic Tipi måske noget for dig!

Om Nordic Tipi:

Vi er en ung virksomhed i fuld vækst, der lever af at udleje luksustelte til eksklusive begivenheder rundt omkring i Danmark: Festivaller, bryllupper og kæmpefirmafester er vores typiske kunder. Vi er et dedikeret hold af friske mennesker hos Nordic Tipi, og vi søger flere dygtige kollegaer til vores team. Kunden er i højsædet – vi leverer en luksusløsning, og vi forlader aldrig en opsætning før alt er 100% perfekt, så du skal kunne finde stolthed i at levere et solidt stykke arbejde. Vi har travlt, og derfor har vi brug for ekstra hænder til at sætte vores fantastiske telte op i hele Danmark fra april til september.

Jobbet:

Som teltmontør hos Nordic Tipi kommer du til at arbejde i et dynamisk og energifyldt miljø. Jobbet indebærer opsætning og nedtagning af unikke telte, der bruges til alle former for events, lige fra idylliske bryllupper i private haver til store festivaler omgivet af storslået natur. 

Arbejdsdagene er varierede og uforudsigelige, da vi løbende bevæger os rundt til forskellige kundeopgaver. Du behøver ikke at have erfaring med teltopsætning, da vi er klar til at lære dig alt, hvad du skal vide.

Hvem vi leder efter:

Vi leder efter energiske og pålidelige teamspillere, der er klar til at tage del i vores eventyr. Måske har du sabbatår eller er universitetstuderende med en fleksibel hverdag. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde udendørs. Hvis du er under uddannelse eller midlertidigt mellem jobs, er dette en fantastisk mulighed for at tjene gode penge på kort tid. Kørekort er ikke et krav, men en klar fordel. Du skal selv kunne komme til vores lager, 10 kilometer uden for Ribe. 

Dine opgaver inkluderer:

  • Opsætning og nedtagning af telte
  • Vedligehold af udstyr
  • Samarbejde i et team for at sikre smidige og effektive arbejdsprocesser
  • Deltage i forskellige kundeopgaver rundt om i Danmark

Vi tilbyder:

  • Spændende og varierede arbejdsopgaver
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Godt arbejdsmiljø i et engageret team
  • Opstart i april/maj*

Sådan ansøger du: Hvis du er klar til at tage del i vores eventyrlige team og har lyst til at være en del af Nordic Tipi, så send din ansøgning og CV til michael@nordictipi.dk. 

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores team hos Nordic Tipi!

Team Tipi

Holdet bag Nordic Tipi

Daniel Jepsen. Medejer af Nordic Tipi.

Daniel Jepsen

Medejer
Eventplanlægning og produktionsansvarlig

Michael Vahl. Medejer af Nordic Tipi.

Michael Vahl

Medejer
Salg, marketing og adminsitration

Er det dig?

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Nøgen Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning
Teltudlejning til bryllup
2 stk. Stratus Tipi ved vandet
Teltudlejning til bryllup
Teltudlejning til bryllup - pænt dekoreret bord
Teltudlejning til mærkedage - dekorationsring
Teltudlejning til bryllup
Åben Stratus Tipi - Nordic Tipi koncepttegning