Tips, tricks og nyheder fra Nordic Tipi

Tipier indendørs – til events året rundt

Tipier indendørs – til events året rundt

En gang imellem kommer vi ud for, at nogle af vores kunder simpelthen ikke har det nødvendige græsareal til at få stillet tipier op til deres events. Eller at kunden har lejet en sportshal eller har et stort lager, hvor de gerne vil holde arrangementet, da det gør praktikken i forhold til catering, toiletforhold, vind og vejr markant nemmere – men det er unægteligt ikke den mest inspirerende løsning til et firmaarrangement at sidde i en kedelig hal uden nogen stemning.

Heldigvis har vi fundet en god løsning til den problemstilling – for nu tilbyder vi nemlig også at komme og sætte vores nordiske tipier op til indendørs arrangementer.

Indendørs events for private og firmaer

Hen over foråret 2024 har vi nemlig testet og eksekveret på nogle ganske succesfulde arrangementer for både erhvervskunder og private kunder, hvor vi har forvandlet indendørs lokaler til et tipi-mekka med Stratus tipier – både nøgne og beklædte med kanvasdug – Nimbus Tipier, vores massive træmøbler, lyskæder i flere hundrede meter samt gasbålsteder, rensdyrskind og alt hvad hjertet begærer til et indendørs luksusevent.

Fordele ved et indendørs arrangement med tipier

Vind og vejr:

Den største og mest åbenlyse fordel ved at holde et indendørs arrangement med tipier er, at du ikke skal bruge noget energi på at tænke vind, vejr og temperatur ind i ligningen for dit arrangement. Du har et massivt tag over hovedet, så der er styr på temperaturen. Dette gør det også meget nemmere at afholde arrangementer uden for højsæsonen – forestil dig fx en julefrokost i en sportshal eller et forsamlingshus, med vores tipier som indendørs stemningsskaber. Det kan da kun blive helt godt, kan det ikke?

Toiletforhold og catering:

Det er ofte en af de ting, der kan blive besværlige at planlægge ind i et udendørs arrangement, da man så vil skulle medtænke leje af toiletter ind, afstand fra køkkenfaciliteter til teltet m.v. Men hvis du holder dit arrangement i en hal, så kan du få stemningen fra vores nordiske tipier bragt med indendørs uden at skulle tænke på de lavpraktiske faktorer vedr. fx toiletter, catering, strøm m.v., da disse som oftest allerede ligger klar i de indendørs hal-faciliteter.

Pladsforhold:

Og her kommer en af de rigtig fede. Hvis du normalt ville skulle holde et udendørs arrangement i vores tipier med plads til 200 personer, ville du som minimum skulle bruge 4-5 telte for at kunne huse alle personerne under teltdugen. Men holder du arrangementet i en indendørs hal, så ville du måske kunne nøjes med 1 Stratus Tipi og måske et par Nimbus Tipier, hvilket jo gør det hele til en noget nemmere mundfuld på budgettet. Rammerne mod vind og vejr vil jo allerede være på plads, så vores tipier skal bare fungere som stemningsskabere, og derfor vil du kunne nøjes med væsentligt færre tipier ift. antallet af personer.

Faglig dag for revisorfirma med breakout-rooms og masser af stemning

I samarbejde med de gode folk fra NL Pro Events kunne vi i april måned invitere et stort revisorfirma til et fagligt arrangement med 65 deltagende der blev afholdt på Dokk5000 i Odense. Her havde vi stillet to Nimbus Tipier og en Stratus Tipi op, hvor de tre tipier fungerede som breakout rooms til faglige workshops hele dagen. Vi havde desuden vores plankeborde og træklapstole med, som blev beklædt med hynder og rensdyrskind, ligesom vi lavede små lounge-oaser med vores chesterfield sofa-gruppe, gasbålsteder og højborde med ecru-dug.

NL Pro bandt det hele sammen med konceptudvikling af et indendørs naturmekka med et hav af blomster og planter i hele salen samt en playback loop med junglelyde der kørte i hele salen. De gjorde et kæmpe godt stykke arbejde – dem kan vi virkelig anbefale som eventbureau, hvis I mangler nogle til at stå for en full-service løsning!

Westernkonfirmation i hal med nøgen tipi

Eventbureauet EventC fra Fredericia står typisk kun for erhvervsarrangementer og festivaler – og her er de 100-meter mestre. Men de kunne alligevel ikke dy sig for at have en finger med i spillet, da de blev kontaktet af en privatperson, der ønskede en konfirmation med western-tema, som skulle have hele armen.

Kunden ejede selv en hal, der var beklædt med kalmarbrædder og som havde en perfekte stemning til temaet. EventC kontaktede os og bad os om at levere de sidste rammer til arrangementet – en nøgen Stratus tipi uden dug, men beklædt med 110 meter lyskæder fra top til bund. Derudover vores massive plankeborde og rensdyrskind til cirka 80 personer. Det skulle efter sigende have været en helt fantastisk fest – kunden var i hvert fald glad, da vi om mandagen kom og hentede alle sagerne om mandagen efter arrangementet i weekenden.

Tags :

Nordic Tipi horisontal logo uden slogan, sort transparent

Udlejning af nordiske tipier til dit event. Vi skaber ekstraordinære rammer til ekstraordinære events.

Følg os