Tips, tricks og nyheder fra Nordic Tipi

Tips til at gøre dit arrangement med en nordisk tipi uforglemmelig

Tips til at gøre dit arrangement med en nordisk tipi uforglemmelig

Uanset om du har tænkt dig at bruge en nordisk tipi til at fejre bryllup, konfirmation, festival eller noget helt fjerde, bør du læse med her. En nordisk tipi er nemlig lækker i sig selv, men der er faktiske mange muligheder, som tipiens omgivelser også bringer! I dette indlæg tager vi et kig på hvordan du kan gøre mest ud af dit arrangement med en tipi fra Nordic Tipi.

Omfavn det rustikke

En af de helt store forskelle mellem vores tipier og et typisk markisetelt er det unikke, nordiske udseende. Vores tipier skaber en fantastisk setting, uanset hvor det sættes op, og der findes et væld af muligheder når det kommer til indretning. I vores pakkeløsninger tilbyder vi at drage dig og dine gæster ind i den nordiske stil med vores stole og borde af solid fyrretræ, ægte rensdyrskind og hyggelige lyskæder. Ønsker du selv at definere en stil til tipien, er det også helt i top. 

Vær kreativ med dit arrangement

Det er kun fantasien, som sætter grænser. Brug tipiens unikke og karakteristiske udseende til at skabe dine egne unikke rammer og stil for dine gæster. Lad eventuelt anledningen eller din personlighed definere stilen for arrangementet. Maden kan blive tilpasset på samme måde, for eksempel med at komplimentere sæsonen eller tipiens omgivelser.

Gør brug af nattens mørke

Synet af en åben nattehimmel og de dansende flammer et lejrbål. Kontrasten mellem teltets livlige stemning og naturens stilhed. Tag endelig disse ting til betragtning, når du planlægger dit arrangement. Vores Stratus-telte har mulighed for at have et gasbål i midten til at skabe en varm og hyggelig stemning. 

Forbered på det værste

For at dit arrangement bliver så godt som muligt, bør du også tænke kritisk. Glem ikke, at arrangementet trods at befinder sig i naturens vold, og dermed ikke har samme faciliteter som derhjemme. Sørg for at planlægge arrangementet både ud fra dagen, vejret omgivelserne. Tag dine gæster til betragtning – hvad for noget tøj bør man tage på?

Til sidst, glem ikke at koordinere grundigt med professionelle partnere til arrangementet – der skal være styr på alt fra catering til foto og blomsterdekorationer.

Vi brænder for at skabe uforglemmelige minder i unikke rammer, og vi håber at dit arrangement i vores nordiske tipi bliver helt igennem fantastisk. Hvis du er i tvivl om noget, eller bare vil komme i gang med at planlægge, så hiv endelig fat i os.

Tags :

event tipi, nordic tipi, nordisk tipi, stratus, tentipi

Udlejning af nordiske tipier til dit event. Vi skaber ekstraordinære rammer til ekstraordinære events.

Følg os